Skip to content

Tjänster

VVS-isolering

Vi besitter stor kunskap kring VVS-isolering och åtar oss alla typer av jobb oavsett vad du behöver hjälp med. Vi utför självklart alla typer av ytbeklädnader efter kundens önskemål och behov. Vi utför även rör- och ventilmärkning.

Industriisolering

Våra montörer har lång erfarenhet av industriisolering och besitter kunskapen som krävs för att utföra jobben med hög kvalitet. Vår personal har erfarenhet av alla typer av industriisolering från värmeverk, oljeplattformar till kärnkraftverk och säkerställer att allt utförs korrekt från början till slut.

Ventilationsisolering

Vi utför alla typer av isolering när det kommer till ventilation, både inomhus och utomhus. Vi använder material med stort värmemotstånd för att förhindra spridning av eventuell rök och eld ifall olyckan är framme. Vi ser till att din ventilation är trygg och säker.

Plåt

Vi utför alla typer av plåtbeklädnader för isolerade rör och ventilationskanaler. Vi har en egen plåtverkstad där vi tillverkar samtliga detaljer som krävs för jobbet. Eftersom vi tillverkar allt på plats har vi korta ledtider och kan garantera hög kvalitet längs hela vägen från tillverkning till slutresultat.

Brandtätningar

Vi åtar oss alla sorters brandtätning och dokumenterar varje jobb digitalt. Det gör att kunden på ett enkelt sätt kan se en komplett lista över arbetet som utförts. Vi har mångårig erfarenhet och är certifierade inom brandtätningssystem via både Hilti och FireSeal.

Madrassisolering

Madrassisolering är en kostnadseffektiv lösning som oftast används runt ventiler eller där det vanligtvis krävs lite mer underhållsarbete. Madrasserna är smidiga att hantera och våra kunder kan lätt demontera och återmontera dem själva vid behov.